Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nei Pori Pe Harta Greciei

Nei pori pe harta greciei

Cea mai buna plaja din pieria se afla in statiunea nei pori si are o lungime de aproape 5 km. Harta nei pori litoral harta nei pori grecia harti nei pori grecia.

nei pori pe harta greciei Nei Pori Si Riviera Olimpului Riviera Olimpului nei pori pe harta greciei Nei Pori Si Riviera Olimpului Riviera Olimpului

Despre nei pori grecia prezentare imagini informatii turistice harta greciei nei pori harta statiunea nei pori grecia trecator prin lume map greece pelion paradise email this blogthis.

Tot aici gasiti oferta turistica pentru hotelurile din nei pori in perioada dorita si puteti continua cu rezervarea si plata cu cardul online. Plaja este foarte larga intre 50 si 100 de metri si foarte aerisita. Hotelul este ideal si pentru cei care doresc sa exploreze o mica parte a greciei din nei pori fiind foarte usor accesibile destinatii precum dion litochoro muntele olymp salonic sau meteora tip masa. Hotelul se gaseste in statiunea nei pori la 100km fata de orasul salonic 25 km fata de dion si 20m fata de plaja statiunii plaja.

Drumul a fost ok prin serbia pe la kovin si smederevo apoi prin macedonia pe la skopie majoritatea drumului a fost pe autostrada dar in serbia se cam lucreaza la drumuri prin urmare au tot fost deturnari de la drum dar am scos o la capat pana la urma. Am plecat din arad sambata seara pe la 10 15 si am ajuns in nei pori in jurul orei 11 a 2 a zi am oprit doar de vreo 2 ori pentru schimb soferi baie si vami macedonia si grecia in rest nu am stat la vama. Statiunea mi s a parut. Share to twitter share to facebook.

în întreg hotelul se observa atenția pentru detalii totul este curat iar mâncarea diversificata. Aici gasiti harta turistica interactiva cu localizarea hotelurilor din nei pori grecia si a obiectivelor turistice de vizitat din apropiere de nei pori katerini riviera olimpului. Majoritatea turistilor care ajung in nei pori includ in programul lor o vizita la salonic aflat la 100 km departare meteora destinatie ce se afla. Situat la aproximativ 200 de metri de plaja la sfârșitul stațiunii nei pori intr o zona liniștita hotel evdion își merita pe deplin cele 4 stele.

Excursie la atena. Statiunea nei pori este situata in sudul regiunii pieira la poalele muntelui olimp la doar 20 de minute de mers pe jos de statiunea platamonas. Toate camerele dispun de a c tv balcon chicineta baie cu dus facilitati. Va invitam sa descoperiti capitala greciei atena printr un tur panoramic cu oprire pentru vizitarea complexului acropole bijuterie a arhitecturii antice o plimbare prin orasul vechi si o scurta oprire la termopile.

Pe harta puteti localiza cu usurinta hotelurile disponibile din apropierea unui obiectiv turistic din nei pori si hotelurile ce sunt aproape de plaja. Plaja cu nisip fin are intrarea lina in apa si prin urmare este ideala pentru familiile cu copii. Se invecineaza cu numeroase alte statiuni de pe riviera olimpului cu ar fi nei pori paralia katerini olympic beach si altele platamonas a primit un rating de 4 4 5 de la clientii direct booking 165 opinii in perioada 01 11 2011 30 08 2020. Ziua 3 8 nei pori in aceste zile va puteti relaxa pe insorita plaja a statiunii sau puteti participa la urmatoarele excursii optionale.

Deși la prima vedere par putine opțiuni va garantez ca este atât de bine gătită încât nu simți nevoia sa alegi din. Plaja de nisip este la o distanta de 20 metridotari camere. Personal amabil camere mari curate cu mobila de calitate și tot ce este necesar pentru un sejur relaxant. Plaja din nei pori este cotata cu steagul albastru pentru serviciile sale perfecte marea egee este calda limpede si are mai multe nuante de verde.

Este parte a rivierei olimpului alaturi de mult mai cunoscutele statiuni paralia katerini situata la o distanta de doar 35 km de nei pori si halkidiki aflata la o departare de aproximativ 194 km.

nei pori pe harta greciei Harta Nei Pori Litoral Harta Nei Pori Grecia Harti Nei Pori Grecia Litoral Harta Turistica Nei Pori Grecia Harta Grecia nei pori pe harta greciei Harta Nei Pori Litoral Harta Nei Pori Grecia Harti Nei Pori Grecia Litoral Harta Turistica Nei Pori Grecia Harta Grecia

nei pori pe harta greciei Harta Nei Pori Litoral Harta Nei Pori Grecia Harti Nei Pori Grecia Litoral Harta Turistica Nei Pori Grecia Harta Grecia nei pori pe harta greciei Harta Nei Pori Litoral Harta Nei Pori Grecia Harti Nei Pori Grecia Litoral Harta Turistica Nei Pori Grecia Harta Grecia


Post a Comment for "Nei Pori Pe Harta Greciei"