Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Insula Lefkada Harta Plaje Lefkada

Insula lefkada harta plaje lefkada

Oferte vacanta in lefkada. Cercetand un pic harta cu cele mai interesante locuri din zona am ales sa ne petrecem prima parte a zilei la agios ioannis beach cea mai apropiata plaja de lefkada town la doar 3 km distanta.

insula lefkada harta plaje lefkada Tuktuk In Lefkada Ghidul Insulei insula lefkada harta plaje lefkada Tuktuk In Lefkada Ghidul Insulei

Astfel că în primele două zile pline ale sejurului ne am urcat în mașină după micul dejun cu harta în brațe și am plecat.

E nevoie de încălţări speciale de apă cumpăraţi ori de acasă ori de pe insulă la 8 10 euro perechea. Sejur grecia 2020 travel planner. Un ghid detaliat al insulei gasiti aici. Peisajul mediteranean este o continua incantare pentru turisti.

Aici mai toate plajele au pietricele dar nici vorbă să fie ceva deranjant. Aici gasiti harta turistica interactiva cu localizarea hotelurilor din insula lefkada a statiunilor si a obiectivelor turistice de vizitat din insula lefkada grecia. 100 review uri reale. Lefkada harta plaje insula lefkada paradisul salbatic al greciei cu cele mai calin radulescu travel.

Ce nu trebuie să ratezi pe această insulă. Insula lefkada oferă o mare varietate de plaje de la mici plaje naturale până la plaje lungi populare cu baruri și activități cum ar fi parapantă sau kitesurfing. Plaja se afla la aproximativ 40 de km de lefkada town in sud vestul insulei. Nici nu ajunsesem bine în insula lefkada și deja aveam chef de plimbări și explorări.

Lefkada plaje harta plaja agiofili lefkada infoholidays email. Grecia lefkada island lefkas cele insula lefkada paradisul salbatic al greciei cu cele mai lefkada harta tuk tuk insula lefkada paradisul salbatic al greciei cu cele mai. Vacanță în grecia insula lefkada ghid complet pentru un sejur 7 zile în lefkada. Ramasite mori de vant.

Dupa ce parcati masina in parcarea amenajata special trageti bine aer in. Preturi foarte bune. Atmosfera inconfundabila autentic greceasca constituie inca un argument pentru o vacanta relaxata plina de voie buna si caldura alaturi de familie sau prieteni. Vă vor proteja şi de disconfortul de a călca mereu pe pietricele şi de eventuale apariţii mai ciudate de genul aricilor de mare deşi eu n am văzut nici unul în 10 zile pe insulă.

Pe harta puteti localiza cu usurinta hotelurile disponibile din apropierea unui obiectiv turistic din insula lefkada. Iată plajele pe care le am descoperit și pe care nu trebuie să le ratați dacă ajungeți în lefkada. De la plaje albă cu pietre la nisip de la plaje cu valuri mari pentru a calma plaje cu apă de mică adâncime ideale pentru familii și copii. Insula lefkada paradisul secret al greciei lefkada este una dintre cele mai frumoase insule din grecia.

Pe primul loc dintre plajele din lefkada fara niciun dubiu se afla plaja porto katsiki aflata in top 10 cele mai spectaculoase plaje din europa. Ba din contră scapi de nisipul ăla lipicios d. Tot aici gasiti oferta turistica pentru hotelurile din insula lefkada in perioada dorita si puteti continua cu rezervarea si plata cu cardul online. Nesfarsite plaje salbatice dealuri umbrite de maslini chiparosi si pini flori viu colorate ce transforma acest loc intr un adevarat paradis.

Plajele din partea de vest a insulei sunt cu adevărat impresionante datorită culorii lor de culoare albastră și a peisajelor uimitoare cu stânci abrupte și roci uriașe. Prima oprire am facut o insa la locul unde sunt amplasate niste ramasite ale unor mori de vant pe care era musai sa le vedem si sa le imortalizam. Dacă vreţi plaje cu nisip lefkada nu e locul potrivit. Accesul este poate unul din cele mai facile intrucat lefkada este legata de continent printr un pod plutitor asa incat nu depindem de orarul ferryboatului.

Insula lefkada cu o suprafata de doar 336 kmp reuseste sa comprime peisaje de neuitat de la albastrul turcoaz specific marii si pana la stanci cu inaltimi impresionante. Nu va grabiti sa ajungeti la primele ore ale diminetii pentru ca soarele ajunge pe plaja abia in jurul orelor 11 12. Apoi am decis sa nu ne asezam in zona amenajata a plajei agios ioannis ci undeva la jumatatea distantei.

insula lefkada harta plaje lefkada 7 Zile In Lefkada Ce Nu Trebuie Să Ratezi Pe Această Insulă insula lefkada harta plaje lefkada 7 Zile In Lefkada Ce Nu Trebuie Să Ratezi Pe Această Insulă

insula lefkada harta plaje lefkada 12 Recomandari Pentru O Vacanță In Lefkada Aventurescu insula lefkada harta plaje lefkada 12 Recomandari Pentru O Vacanță In Lefkada Aventurescu


Post a Comment for "Insula Lefkada Harta Plaje Lefkada"